Precisiebeurs 2015

BOORZUUR-VRIJE & FORMALDEHYDE-VRIJE PRODUCTEN.

REDEN OM SAMEN MET U FEEST TE VIEREN!

De firma’s 2-S en Van den Akker Fluid Service hebben wat te vieren en nodigen u uit op de Precisiebeurs 2015, op 18 en 19 november, stand 218. Op deze beurs geven 2-S en Van den Akker Fluid Service een duidelijk signaal af, omdat ze meer dan één reden hebben om FEEST te vieren. Onder het motto “Het is tijd voor een feestje” nodigen de partners van de Duitse koel- en smeermiddelen specialist PETROFER u uit naar hun stand. Iedereen is welkom en wordt uitgenodigd om de goede stemming die heerst in stand 218 te verspreiden.

Viert u met ons mee?

De precisiebeurs is gratis toegankelijk en u vindt ons op: stand 218. Uit ervaring weten we dat de beurs druk wordt bezocht dus we adviseren u wel eerst te registreren. Bezoek de website voor meer informatie over de Precisiebeurs en de mogelijkheid gratis te registreren. Graag tot 18 of 19 november op de Precisiebeurs.

Kijk om je heen, we hebben een heleboel redenen om feest te vieren. Terwijl anderen nog steeds bezig zijn om te voldoen aan de wettelijke eisen, hebben wij al meer dan 5 jaar ervaring met deze mensvriendelijke producten. Henry van Haeff en Dirk van den Akker zinspelen op de nieuwe EU-richtlijnen waarin de metaalindustrie de zeer zorgwekkende stoffen moeten vervangen. Daarom worden veel fabrikanten gedwongen om nieuwe producten te ontwikkelen. PETROFER is in dit proces met haar producten al vele stappen vooruit; Boorzuur-vrij en Formaldehyde-vrij. Deze Duitse fabrikant is pro-actief en wil de metaalindustrie wakker schudden. Wie nu niet reageert doet ‘een oogje dicht’ wat ten koste gaat van uw medewerkers. Het is nu belangrijk om uzelf te onderscheiden en ons als partner te kiezen. Deze mensvriendelijke producten van Petrofer voldoen ook aan de ASML-norm, met betrekking tot schoon produceren. 2-S en Van den Akker Fluid Service bieden u een goede samenwerking en een volledige service. Uitgerust met PETROFER producten staat het team van 2-S en Van den Akker Fluid Service als adviseurs en begeleiders dicht bij u. Service, o.a. het reinigen van machines, controle van de koelvloeistof, leveren van koelsmeermiddelen en randapparatuur en tevens afvoer van oude emulsie neemt Van den Akker Fluid Service voor zijn rekening, wat het aanbod van diensten met de PETROFER-vertegenwoordiging in Nederland compleet maakt. In de afgelopen 70 jaar ontwikkelt, produceert en distribueert PETROFER industriële koel- en smeermiddelen en speciale reinigers wereldwijd. Het familiebedrijf is met zijn innovatieve kracht, duurzaamheid en kwaliteit leider van de wereldwijde normen en ziet zichzelf als een partner voor haar klanten. Met dit wereldwijde netwerk werken 2-S en Van den Akker Fluid Service al meerdere jaren samen. Het ISO-9001 gecertificeerd bedrijf 2-S, met haar eigen laboratorium, viert haar 10-jarig bestaan en kijkt vol verwachting uit naar de toekomst. We hebben grote plannen! Velen kennen deze product-rage nog niet en zitten tot nu toe vast op oude recepturen. Ze hopen door product-modificaties deze veiligheid te krijgen maar laten nieuwe producten liggen en zien af van deze noodzakelijke vooruitgang en verbeteringen. De firma’s 2-S en Van den Akker Fluid Service geven wél de volledige productinformatie. De traditionele metaalindustrie kunnen wij overtuigen en hun ogen openen voor de laatste EU-richtlijnen. Wij hebben onze krachten gebundeld en jaren geleden al actie ondernomen middels laboratoriumonderzoeken en praktijktesten. Wij garanderen dat deze proven-technology ook bij u succesvol ingezet kan worden en willen dit graag samen met u vieren. Op onze stand 218, is het team 2-S en Van den Akker Fluid Service te vinden en kijken uit naar de talrijke bezoekers die wij graag feestelijk willen verwelkomen. Het motto “Het is tijd voor een feestje”, biedt op deze Precisiebeurs een hele bijzondere sfeer voor interessante discussies en nieuwe contacten.